eur:
395.83
usd:
364.91
bux:
65577.78
2024. március 19. kedd Bánk, József
Rendőrautók a győri Fehérvári úti benzinkúton, amelyet a délelőtti órákban kiraboltak 2019. június 27-én. A rabló készpénzt vitt magával; rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Fegyveres benzinkútrablás Győrben, zajlik a hajsza

Kiraboltak egy automata benzinkutat csütörtök délelőtt Győrben, a pénzszállítókra támadtak a rablók, és így vitték el a pénzt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rabló készpénzt vitt magával a Fehérvári úton található kútról. A rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.

A benzinkút Facebok-oldalán több részletet is elárultak: kiderült, hogy az automata kútról a készpénz elszállítása közben történt a rablás. Az elkövetőről, aki a helyszínen várta az automata ürítésére érkező pénzszállítókat, készült kamerafelvétel, de baseballsapkát viselt, így nem lehet felismerni. A mentőket is ki kellett hívni, mert a pénzszállítókat lefújta gázsprayvel a rabló, aki egy fegyvert is elővett.

Közben a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki nagy összegű készpénzzel menekül. A Győri Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a feltételezhető elkövető ellen, és elfogatóparancsot adtak ki ellene, sőt a fényképét is nyilvánoságra hozták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 09:04
×
×
×
×