eur:
392.37
usd:
365.6
bux:
66784.41
2024. április 26. péntek Ervin
2018. november 14-én közreadott kép a párizsi Champs-Élysées-n talált oroszlánkölyökről november 12-én. A párizsi rendőrség egy Lamborghinit ellenőrzött a Champs-Élysées-n, amikor egy oroszlánkölyök került elő az autóból, amit háziállatként tarthattak. Az autó vezetőjét őrizetbe vették, az oroszlánt pedig gondozókra bízták. A múlt hónapban Párizs külvárosában is találtak egy hathetes oroszlánkölyköt, aminek a gazdája hat hónap börtönt kapott, valamint Marseille-ben is előkerült egy alig két hónapos oroszlánkölyök.
Nyitókép: MTI/AP/Fondation 30 Millions d'Amis

Oroszlán került elő egy kocsiból egy közúti ellenőrzés során

A párizsi Champs-Élysées-n egy megállított Lamborghiniben ücsörgött az állat. Franciaországban nem ez az első eset a közeli múltat tekintve.

Közúti ellenőrzés miatt állítottak meg egyenruhások a hét elején egy bérelt Lamborghinit a párizsi Champs-Élysées-n.

A rendőrök legnagyobb megdöbbenésére a kocsi áttekintésekor előbukkant egy oroszlánkölyök az utastérből, amit vélhetően háziállatként tarthatott a "tulajdonos".

Az autó vezetőjét azonnal őrizetbe vették, az állatot pedig gondozókra bízták.

Bármilyen furcsa, az elmúlt hetekben két hasonló eset is volt Franciaországban: októberben Párizs külvárosában egy lakásban bukkantak egy hathetes oroszlánkölyökbe, a gazdájára fél év börtönt kapott. Marseille-ben is előkerült nemrég egy alig két hónapos, legyengült oroszlán egy garázsban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×