eur:
389.64
usd:
364.28
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Újabb fordulat az erőszakkal vádolt mentősök ügyében

Újabb fordulat az erőszakkal vádolt mentősök ügyében

A lakhelyelhagyási tilalmat is megszüntette a bíróság annak a két mentősnek az ügyében, akit egy 17 éves lány szexuális zaklatással vádolt meg. A napokban szembesítették az áldozatot az állítólagos molesztálóival, és érdekes fordulatot hozott a találkozás.

A Budai Központi Kerületi Bíróság még a múlt héten mindkét mentős esetében feloldotta a lakhelyelhagyási tilalmat, mert a kényszerintézkedést szükségtelennek tartotta - írja a Borsonline. Tavaly egy  17 éves lány azzal vádolta meg őket, hogy miután rosszul lett egy budapesti gyermekotthonban, és elindultak vele a kórház felé, egyszercsak megálltak, szexuális ajánlatot tettek neki, intim testrészeit fogdosták.

Finta Eszter, a mentőautó-vezető ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy reméli, hamarosan visszaveszik a meggyanúsítottakat az állásukba, mert eddig nem hagyhatták el Pest megyét, ez pedig nyilván kizárta, hogy országos hatáskörű munkájukat teljesítsék.

Az ügyvédnő szerint a mentők számára az is kedvező fejlemény, hogy végre megtörtént a szembesítés a lánnyal, aki a jogi képviselő szerint összevissza beszél a mentősök előtt. Korábban az orvosi vizsgálat semmilyen nyomot nem talált a lányon, ami szexuális erőszakra utalt volna.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×