eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Kiengedték az előzetesből Tarsoly Csabát

Védője indítványára a Fővárosi Ítélőtábla megszüntette Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását, egyidejűleg elrendelte a bűnszervezetben elkövetett több tízmilliárdos sikkasztással, csalással és más bűncselekményekkel vádolt Quaestor-vezér házi őrizetét.

A hatályos szabályozás szerint egy évvel a vádirat benyújtása után a másodfokú bíróság jogosult felülvizsgálni a korábban elrendelt kényszerintézkedések indokoltságát. A Magyar Nemzet információi szerint Papp Gábor ügyvéd, Tarsoly Csaba védője kezdeményezte a felülvizsgálatot, és a táblabíróság helyt adott az indítványának.

Papp Gábor megerősítette az értesülést, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A lap szerint szerint Tarsoly kedd délután már el is hagyta a büntetés-végrehajtási intézményt, és immár otthon, saját számítógépén készülhet fel perének következő tárgyalására.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×