INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

kábítószer

drog

ügyészség

Óvoda mellett is árulták a drogot

InfoRádió

A Budakörnyéki Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat két fiatal férfival szemben, akik több éven keresztül árultak kábítószert szentmártonkátai fiataloknak.

A bűnügy két vádlottja, két fiatal férfi 2013. novembere és 2016. júliusa között különböző fajtájú kábítószert, így marihuánát, speedet, valamint pszichoaktív anyagokat, mint biofüvet, kristályt, árultak szentmártonkátai fiataloknak - közölte az ügyészség.

Mindkettejük lakásán drograktárt rendeztek be, ahol mérték és porciózták a kábítószert. A vevők vagy házhoz mentek a kábítószerért, vagy a telefonon leadott megrendelésekre a vádlottak házhoz vitték a szereket. Több esetben előfordult, hogy a szereket általános iskola, óvoda, posta közelében vagy parkban adták át.

A vádlottaknak több olyan vevője volt, akik 100-150 alkalommal vásároltak tőlük biofüvet.

Az egyik vádlott csaknem egymillió forintot zsebelt be a kábítószer-kereskedéssel.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség oktatási és köznevelési feladatok ellátására rendelt épület közvetlen környezetében elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a férfiakat. A vádlottak egyike előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018