eur:
393.31
usd:
368.07
bux:
66094.65
2024. április 24. szerda György

Óvoda mellett is árulták a drogot

A Budakörnyéki Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat két fiatal férfival szemben, akik több éven keresztül árultak kábítószert szentmártonkátai fiataloknak.

A bűnügy két vádlottja, két fiatal férfi 2013. novembere és 2016. júliusa között különböző fajtájú kábítószert, így marihuánát, speedet, valamint pszichoaktív anyagokat, mint biofüvet, kristályt, árultak szentmártonkátai fiataloknak - közölte az ügyészség.

Mindkettejük lakásán drograktárt rendeztek be, ahol mérték és porciózták a kábítószert. A vevők vagy házhoz mentek a kábítószerért, vagy a telefonon leadott megrendelésekre a vádlottak házhoz vitték a szereket. Több esetben előfordult, hogy a szereket általános iskola, óvoda, posta közelében vagy parkban adták át.

A vádlottaknak több olyan vevője volt, akik 100-150 alkalommal vásároltak tőlük biofüvet.

Az egyik vádlott csaknem egymillió forintot zsebelt be a kábítószer-kereskedéssel.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség oktatási és köznevelési feladatok ellátására rendelt épület közvetlen környezetében elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a férfiakat. A vádlottak egyike előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×