eur:
391.25
usd:
366.47
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Drogterjesztőt kaptak el

Õrizetbe vettek a fővárosban hét embert, akik ellen kereskedéssel elkövetett, kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt indult eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A kábítószer-terjesztőket - négy férfit és három nőt - a VIII. kerületben fogták el a rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével - írták.

A rendőrség adatai szerint a gyanúsítottak 2012 őszétől az elfogásukig Józsefvárosban több embernek adtak el különféle, kábítószernek minősülő anyagokat azzal, hogy azok azt továbbértékesítsék.

A nyomozás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az egyik elkövető lőfegyverrel rendelkezhet. A rendőrök a TEK speciálisan képzett munkatársainak közreműködésével még szerdán kora reggel a gyanúsítottakat józsefvárosi tartózkodási helyükön elfogták, és előállították.

A nyomozók a házkutatások során kábítószer méréséhez szükséges eszközöket, 400 pakett pentakristályt, 408 tablettát (vélhetően ecstasy), 326 pakett úgynevezett biofüvet - amely nem minősül kábítószernek, de bódító hatású -, 35 olyan cigarettát, amelybe biofüvet sodortak, valamint csaknem egymillió forint értékben kiscímletű bankjegyeket foglaltak le.

A megtalált kábítószer piaci értéke körülbelül egymillió forint.

A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatására - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×