INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Emberkereskedőket fogtak el Szabolcsban

InfoRádió / MTI
Utcalányként akart dolgoztatni egy hajléktalan nőt egy szigethalmi férfi és élettársa, a prostitúcióból élő nőt két bökönyi férfi adta el a szigethalmi párnak; a szerdán elfogott négy embert emberkereskedelemmel gyanúsítják - közölte a rendőrség.

A bűnügyi információk alapján tavaly indult nyomozás eddigi adatai szerint az őrizetbe vett két bökönyi férfi kétszázezer forintért adta el a 25 éves nőt. A szigethalmi vásárló saját hasznára, utcalányként dolgoztatta volna a sértettet Budapesten, a nő azonban az első alkalommal elszökött tőle - ismertette Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nyomozók a bevetési szolgálat Jonatán akcióosztályának bevonásával ugyanabban az időpontban ütöttek rajta a gyanúsítottakon. A nőt eladó 31 és 34 éves bökönyi férfit őrizetbe vették. A prostituáltat futtatni akaró 41 éves férfit és 28 éves élettársát szigethalmi házukban fogták el a szabolcsi rendőrök. A férfit pszichés állapota miatt kórházba szállították, kisgyermekeket nevelő élettársa szabadlábon védekezhet.

A címlapról ajánljuk