eur:
390.2
usd:
357.68
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Close-up of a car with a broken windshield after a fatal crash. Consequence of a fatal car accident. Automobile danger. Reckless dangerous driving. Vehicle after an accident with a pedestrian
Nyitókép: Yevhen Roshchyn / Getty Images

Durva, halálos baleset történt az éjszaka - képek

Két személygépkocsi ütközött Bodakajtor közelében. Szemből mentek egymásnak. Egy ember meghalt, három másikat kórházba vittek.

Halálos közúti közlekedési baleset történtjúnius 21-én 22 óra 40 perckor a 63-as számú főút 80-as kilométerszelvényében, ahol- eddig ismeretlen okból- két személygépkocsi ütközött össze frontálisan - írja a rendőrség.

Az utat éjjel teljesen lezárták.

Az ütközés következtében árokba borult autóból egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Biden már a hét végéig meghozza súlyos döntését?

Biden már a hét végéig meghozza súlyos döntését?

A Fehér Házban egyre nagyobb a feszültség, miután Nancy Pelosi volt képviselőházi elnök állítólag támogatta Adam Schiff képviselő felhívását, hogy Joe Biden lépjen vissza az amerikai elnökválasztási versenyből. Egy magas rangú fehér házi forrás szerint Pelosi közölte Bidennel, hogy nem nyerheti meg a november 5-i választást. Eközben az Axios azt írja, hogy vezető demokrata politikusok gondolják már úgy, hogy a jelenlegi elnök visszalép a versenyfutásból. A helyzetet így lehet most jellemezni: már nem az a kérdés, hogy visszalép-e, hanem hogy mikor jelenti be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×