eur:
390.87
usd:
365.26
bux:
68170.59
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kerkez Milos, Szoboszlai Dominik és Ferenczi János (b-j), a magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Nem akárki "fenyegette meg" Szoboszlai Dominikot

A Premier League két magyar futballistája, a válogatott csapatkapitánya és Kerkez Milos már szombaton találkozik a pályán. Az Instagramon már elkezdték a meccset.

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdőként lépett pályára az angol labdarúgó-bajnokság első fordulójában, és egyikük sem vallott szégyent. Kettejük csapata, a Liverpool és a Bournemouth már a második körben, most szombaton találkozik.

A két magyar válogatott azonban már bemelegítésként összecsapott. Kerkez, aki a nyitányon nagyszerű teljesítményt nyújtott, és jelentős szerepet játszott a West Ham United elleni pontszerzésben (1-1), az Instagramon osztott meg egy mérkőzés közben készült képet magáról. Nem sokkal később a Liverpoolban a Chelsea elleni, szintén 1-1-re végződő rangadót végigjátszó Szoboszlai Kerkez fotója alá odakommentelte: "Hamarosan találkozunk!"

Nem kellett sokat várni a válaszra, Kerkez azt írta: "Jobb, ha felkészülsz."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kerkez Milos (@miloskerkezofficial) által megosztott bejegyzés

A két játékos testközelből találkozhat a pályán, mert a nyitányon Szoboszlai a középpálya jobb oldalán kezdett – aztán játszott még két másik szerepkörben is a cserék után –, Kerkez pedig az ellenfél bal oldali védelmét erősíti.

A két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzéséből négyet a Liverpool nyert, egyszer pedig a Bournemouth győzött. A tavaly augusztusában a Liverpool 9-0-ra győzött az Anfield Roadon, idén márciusban azonban a Bournemouth bosszút állt, és 1-0-ra győzni tudott.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×