eur:
395.31
usd:
364.53
bux:
65596.86
2024. március 19. kedd Bánk, József
Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Alec Baldwin bűnösnek mondta magát

Alec Baldwin szerdán bűnösnek vallotta magát egy férfi zaklatásában, akivel egy parkolóhely miatt vesztek össze tavaly ősszel.

A 60 éves amerikai színésznek szerdán kellett megjelennie az illetékes New York-i bíróság előtt. A szabálysértés, amellyel vádolták, a legalacsonyabb szintű az amerikai jogrendben. Baldwin belegyezett abba, hogy egynapos dühkezelési kurzuson vesz részt.

A felperes azzal vádolta meg Baldwint, hogy meg akarta ütni őt, amikor november 2-án vitába keveredtek egy parkolóhely miatt a színész manhattani lakásának épülete előtt. Baldwin ügyvédje akkor azt mondta, hogy az utcáról készült videofelvételek igazolni fogják ügyfele ártatlanságát.

A bírósági meghallgatáson Baldwin csupán a bíró rövid kérdéseire válaszolt. A tárgyalás után nem nyilatkozott az összegyűlt újságíróknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×