eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Így fogták el Budapesten a fegyveres rablást megkísérlő férfit

Egy XVI. kerületi dohányboltot akart kirabolni egy 21 éves férfi idén januárban, az eladóra is rálőtt egy gáz-riasztó fegyverrel.

A 21 éves Sz. Ádám arcát sállal és kapucnival eltakarva 2018. január 4-én a délutáni órákban bement egy XVI. kerületi dohányboltba, majd a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, és a bevételt követelte.

Mivel a pénzt nem kapta meg, ezért a férfi rálőtt az eladóra, és a helyszínről elmenekült. A rablás során az alkalmazott nem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együtt a férfit Cinkotán fogták el 2018. március 26-án.

A nyomozók Sz. Ádámot – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki rablás kísérlet elkövetése miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×