eur:
400.5
usd:
367.39
bux:
74472.43
2024. október 15. kedd Teréz

Gyilkosságsorozat a Downing Streeten - képriport

Gyilkosságok történnek a Downing Streeten, a brit miniszterelnöki rezidencián, aminek mindenki örül az áldozatokon kívül.

A gyilkos ugyanis egy macska, az áldozatai pedig egerek.

Bár Larry kandúrt patkányölésre szerződtették, egyelőre csak egerekre futotta a tudományából. Ezt is nagy örömnek tartja azonban David Cameron brit miniszterelnök, mivel egérből szintúgy akad bőven munkahelyén és a szomszédos 11-ben, családja lakhelyén. Még lefényképeznie is sikerült egyet a mobiljával, mesélte, mert az egér nyugodtan ácsorgott, bámult rá.

Cameron nem retteg az egértől, de a patkánytól tart. Utóbbival viszont még nem találkozott rezidenciáján - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap, amelynek a kormányfő azt is elmondta, hogy nagy rajongója Larrynek.

Egérölő Larry egyébként egy menhelyről szökkent hatalmasat felfelé a társadalmi macskaranglétrán. A karrier azért is szédületes, mert a négyéves kandúr korábban kóbor macskaként tengődött.

Most viszont olyan népszerű, hogy ellopja a showt Camerontól. Amikor legutóbb a sajtó a kormányfőre várt, egy rendőr előbb megpróbálta betessékelni a küszöbön mosakodó macskát a lakásba, hogy a fotósok végre Cameronra koncentráljanak. A kormányfő megnyugtatta a sajtót, hogy a rendőr nem rúgott bele Larrybe, csak gyengéden oldalba lökte a bakancsával, ám az állat ezen is úgy megsértődött, hogy elszaladt, a rendőr meg futhatott utána.

Címlapról ajánljuk
Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz is egyfajta megállapodás Kína és az EU között, annak ellenére az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedési kilátásokról, az inflációs veszélyekről és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×