eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Johnny Deppnek sokat fizetnek, hogy újra Jack Sparrow legyen

Johnny Depp lett Hollywood egyik legjobban kereső színésze, miután negyedszer is elvállalta a Karib-tenger kalózai című film főszerepét.

6,3 milliárd forintnyi összeget kap Johnny Depp azért, mert negyedszer is elvállata Jack Sparrow kapitány szerepét a Karib-tenger kalózai című hollywoodi sikerfilmben.

Ez azonban csak az "alapbér", ugyanis az összeg jelentősen emelkedhet, ha a film negyedik része is olyan bevételeket hoz, mint az első három rész.

Ezzel az összeggel Johnny Depp egycsapásra a legjobban fizetett hollywoodi színészek közé lépett elő. Az első helyen Harrison Ford szerepel, aki az Indiana Jones negyedik részének leforgatásáért több mint 11 milliárd forintnak megfelelő dollárt tehetett zsebre, de Tom Hanks sem panaszkodhat, hiszen az Angyalok és Démonok című filmért 8,7 milliárdot kapott.

A lista harmadik helyén az a Cameron Diaz áll, aki a Míg a jackpot el nem választ című romantikus vígjáték címszerepében több mint 8,5 milliárd forintot kaszált.

A Disney stúdió azután ment bele a nagy összeg kifizetésébe, hogy a korábbi részek nagy sztárjai, Keira Knightley és Orlando Bloom is lemondott szerepéről a negyedik részben. Sajtóértesülések szerint a filmben Johnny Depp mellett Penelope Cruz lehet a másik húzónév.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×