eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Huszonháromszor ment férjhez a világrekorder nagyi

Mindig futottak utána a férfiak - magyarázta különös rekordját az az amerikai nő, aki a világon a legtöbbször, huszonhárom alkalommal ment férjhez. Egyik kedvesének háromszor mondta ki a boldogító igent.

A 68 éves Linda Wolfe tartja a házassági világrekordot: 23 alkalommal ment férjhez, legrövidebb frigye 36 órán, a leghosszabb pedig hét éven át tartott.

A hét gyermeket felnevelő nőnek volt már hites ura csapos, vízvezetékszerelő, zenész, automataszerelő és elítélt bűnöző is. A legfurcsább helyen is ez utóbbival esküdött: az egyik indianai börtönben mondták ki a boldogító igent.

Két kedveséről kiderült, hogy homoszexuális, kettő megcsalta, egy pedig képes volt lakatot szerelni a hűtőre - mesélte a jelenleg egyedülálló Linda, aki ma már képtelen sorrendben felidézni férjei nevét.

Azt azonban tudja a többszörös nagymama, hogy igazi lelki társa első férje, George Scott volt, akihez 1957-ben ment hozzá, és akivel hét éven át tartott a házassága. Linda a legjobb szeretőnek Jack Gourley-t tartotta, akivel az évek során háromszor váltott gyűrűt.

S hogy miért vált el egyik férjétől, Fred Chadwicktől mindössze 36 óra után? "Nem éreztem szerelmet" - vallotta be a nő, akinek utolsó párja Glynn Wolfe volt. Házasságuk azért is volt különleges, mert azzal, hogy Glynn elvette, ő lett a világ legtöbbször nősült férfija.

Linda - aki állítja, hogy soha, egyetlen társág sem csalta meg - egy évvel azután, hogy hűséget esküdött utolsó férjének, megözvegyült, de már hiányzik neki, hogy újra az oltár elé álljon: keresi következő kedvesét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×