eur:
387.69
usd:
357.02
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

A szeretőjével csókolózott, mikor a gyermekei a jeges tengerbe estek

A szeretőjével váltott csókot a tragédia pillanatában az a férfi, akinek a gyermekei a tengerbe zuhantak az angliai Folkestone közelében. A kislány meghalt, az öccse még kórházban van.

A szeretőjével sétáltatta vasárnap a gyermekeit az angliai Warren Apronban, Folkestone közelében az apa, amikor a babakocsi beleesett a tengerbe - derült ki a vizsgálat során.

A kétéves Rebeccát és nyolc hónapos öccsét, Lewist a többi járókelő mentette ki a vízből. A kislány eszméletlen állapotban volt, és bár a mentősök újraélesztették, a kórházba szállítása után nem sokkal meghalt.

Mint kiderült, Andrew Hopper éppen munkahelyén megismert kedvesével csókolózott, amikor a babakocsi elszabadult és bezuhant a tengerbe a hét méter magas partról.

A szoftvermérnök felesége úgy tudta, a hölgy csupán férje családjának a barátja, és azóta sem bírt napirendre térni az események felett. Az apa és a szerető is teljesen összetört a történtek után. A rendőrségnek mindent elmondtak, teljes mértékben együttműködtek a hatóságokkal.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×