eur:
389.49
usd:
361.69
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Magának húzta ki tizenhárom fogát

Tizenhárom fogát húzta ki szájából egy brit férfi barkácsfogóval.

A 42 éves férfi nem engedhette meg magának, hogy magánorvoshoz menjen, az államiaktól pedig nem kapott időpontot belátható időn belülre, pedig évek óta próbálkozott. Legalább 30 fogorvosnál érdeklődött, de sehol sem járt sikerrel, így aztán amikor hasogatni kezdett egyik első foga, maga húzta ki.

A férfi elégedett volt az eredménnyel, így aztán még 12-szer húzta ki saját fogát. Valamennyit felülről, de kettő még így is maradt.

A brit férfi a napokban végre talált fogorvost. "Nagy szükségem van rá, mert nemigen tudok így enni. Műfogsor kell, azt meg sajnos, nem tudok magamnak barkácsolni" - mondta Ian Boynton.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×