eur:
389.27
usd:
361.72
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Három hónapon belül kétszer is apává válik az önjelölt rabbi

Sokak számára szokatlan lehet, ahogy Philip Sharp éli az életét. A brit férfi, aki magát rabbinak kiáltotta ki, hét nővel él együtt, bár hivatalosan egyikük sem a felesége. Hamarosan, majdnem egy időben két gyermeke is megszületik.

A Nagy-Britanniában élő férfi, aki azt állítja: Isten mondta neki azt, hogy éljen úgy, mintha egy ótestamentumbeli király reinkarnációja lenne, egy háremet tart fenn. Összesen hét nővel él együtt, akik közül azonban egyik sem a felesége hivatalosan.

A 48 éves Philip Sharpnak már nyolc gyermeke van, hamarosan azonban további kettő születik, az élettársai közül ugyanis a 39 éves Margo és a 38 éves Vreni gyermeket vár, előbbi ebben a hónapban hozza világra gyermekét, míg az utóbbi várhatóan januárban.

A férfi, aki saját bevallása szerint nem védekezik a gyermekáldás ellen, és partnereitől sem várja ezt el, elárulta, hogy általában konfliktussal jár, ha társai közül valaki teherbe esik, vele ugyanis több időt tölt és többet foglalkozik, mint a többiekkel.

A két hölgyön kívül a férfi még egy 49, egy 41, egy 50, egy 64 és egy 29 éves hölggyel él együtt. Élete során mindössze egyetlen nőt vett feleségül, az asszony azonban kilenc évvel ezelőtt elhagyta, amikor férje közölte vele, hogy több feleséget is szeretne.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×