eur:
400.46
usd:
368.51
bux:
74228.2
2024. október 21. hétfő Orsolya

Morbid gyilkosság: agyonnyomta a kisgyereket a kövér nagynéni

Túl kövér, ezért nem tud elmenni a bírósági tárgyalásra az a texasi nő, akit 18 hónapos unokaöccse meggyilkolásával vádolnak. A kicsi koponyáját valósággal összemorzsolták, de Mayra Rosales azzal védekezik: nem bántotta a gyereket, csak véletlenül ráesett.

Nem fér be a bírósági tárgyalóterembe a 27 éves Mayra Rosales, akinek a súlyát is csak megbecsülni tudják: 350-450 kilót nyomhat. Letartóztatni sem tudták március óta, amikor az unokaöccse, a 18 hónapos Eliseo Gonzalez életét vesztette - a vádak szerint az asszony bántalmazása következtében.

A texasi nő egy ritka pajzsmirigy betegségben szenved, ágyhoz van kötve. Azt állítja, nem bántotta a gyereket, csak véletlenül ráesett. A boncolás megállapította, hogy a gyerek koponyáját valósággal összemorzsolták.

Az asszony házi őrizetben van, és kezelést is csak otthon kaphat, mert kórházi ellátása naponta 500 dollárba (86 ezer forintba) kerülne.

Vád alá helyezték az asszony húgát is, aki a gondjaira bízta Eliseót és két testvérét. A testvér egyébként nem hiszi, hogy az asszony bántani akarta a gyereket, szerinte is baleset történt.

Egy dokumentumfilmeket készítő cég egyébként máris érdeklődik a történet iránt. Ami a pert illeti, egyelőre nem tudni, mikor kezdődhet el - hogyan tudják megoldani Mayra Rosales részvételét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×