eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Benzinért adta el a fia nevét

Benzinért adta el fia nevét egy amerikai férfi. David Partin még meg nem született fia elnevezésének jogát két rádiós műsorvezetőre ruházta, hogy kocsikázhasson.

Karácsonyra várja kisfiát az az orlandói férfi, David Partin aki 100 dollár (14,600 forint) értékű benzinért adta el a gyerek elnevezésének jogát.

A család a fiút Dixonnak, illetve Willoughbynak fogja nevezni egy floridai rádióállomás, a WHTQ két műsorvezetője után: ők voltak azok, akik felajánlották az üzemanyagot annak, aki a legérdekesebb dolgot ajánlja nekik megvételre.

"Hé, nehéz időket élünk. Néhány hétig el tudok majd autózni ennyi benzinből" - magyarázta döntését David Partin.

"Az ő döntése volt. Megmondtam neki, ha kislány lesz, én nevezem el, ha pedig fiú, ő választhat nevet" - tette hozzá a férfi várandós barátnője.

A nő megjegyezte: lehet, hogy a gyerek utálni fogja majd a nevét, de legalább mindig lesz mit mesélnie, ha megkérdezik, miért kapta.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×