eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Brad Pitt a világ legboldogabb apukája

Angelina Jolie a világ legboldogabb apjává tette Brad Pittet, miután szombaton Dél-Franciaországban életet adott ikreiknek - tudósítanak helyi újságok. Apás szülés volt: a sztárszínész vágta el a köldökzsinórokat.

A hollywoodi sztárpár szombat óta büszke szülei Knox Leonnak és Vivienne Marcheline-nek, akik szombaton születtek meg egy nizzai kórházban. A kisfiú 2,28 kilóval, míg a kislány, aki első nevét Angelina Jolie tavaly rákban elhunyt édesanyjáról kapta, 2,27 kilóval látta meg a napvilágot.

A dél-franciaországi város polgármestere meglátogatta a párt, és a helyi újságnak elmondta: Brad Pitt folyton azt ismételgeti, hogy én vagyok a világ legboldogabb apukája.

A lapnak nyilatkozó orvosok, akik császármetszéssel segítették világra az ikreket, elmondták: Pitt nagyon érzelmes volt a szüléskor, és ő volt az, akik elvágta a csecsemők köldökzsinórjait.

"Tökéletesen nyugodt és határozott, ugyanakkor meghatott és érzelmes volt, és nagyon örült annak, hogy jelen lehet gyermekei születésénél" - nyilatkozta a szülést levezető orvos, aki elmondta azt is, hogy Jolie epidurális érzéstelenítést kapott, és mindvégig ébren volt.

A 33 éves színésznő és ikrei még néhány napig a kórházban maradnak, és már elkezdődött a verseny: melyik sajtóorgánum jelentheti meg először az újszülöttekről és a boldog szülőkről készült képeket. Állítólag egy amerikai magazin már felajánlott 11 millió dollárt, amit a sztárpár jótékonysági célra fog fordítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×