eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Megszülettek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei

Megszülettek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei szombat este a dél-franciaországi Nizzában. A kisfiút és a kislányt császármetszéssel segítették világra - közölte a Nice-Matin című napilap vasárnap Jolie orvosára, Michel Sussmannra hivatkozva.

A programozott szülést néhány nappal előbbre hozták, így a 2,27 kilogramm súlyú kisfiú, Knox Léon és a 2,28 kilogramm súlyú Vivienne Marcheline röviddel este nyolc óra előtt látta meg a napvilágot. Mindketten egészségesek és jól vannak, csakúgy mint édesanyjuk.

Az ikrek első fényképének közlési jogát egy amerikai újság vette meg 11 millió dollárért. Az összeget humanitárius célokra fordítja a neves amerikai színész házaspár.

Az Oscar-díjas Angelina Jolie június vége óta fekszik az Angol sétányon fekvő nizzai Lenval kórházban, ötödik emeleti szobájából a tengerre nyílik kilátás. Miután híre ment, hogy kórházba került, a lesifotósok a világ minden pontjáról összesereglettek. Az utóbbi napokban kissé enyhült a nyomás, miután névtelenül nyilatkozó források közölték, hogy az ikrek várhatóan augusztus közepe táján születnek meg.

A 33 éves Jolie és a 44 éves Pitt eddig négy gyermeket nevelt. Közös, vér szerinti kislányuk, Shiloh két éve született Namíbiában. A hollywoodi párnak két örökbefogadott fia és egy lánya is van: a hatéves Maddox Kambodzsából, a négyéves Pax Vietnamból és a kislány, a hároméves Zahara Etiópiából származik.

A "Brangelina-klán" nemrégiben költözött a dél-franciaországi Provence Correns nevű falujában lévő Miraval-birtokra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×