eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Kitálal Madonna öccse

Könyvet jelentet meg Madonna öccse, Christopher Ciccone, amelyben nem festi le túl jó fényben a nővérét, igaz, azt írja, az énekesnő szenvedélyesen hűséges férjéhez, Guy Ritchie-hez.

Madonna képviselője mindezt úgy kommentálta: az énekesnő még nem látta az írást, de nagyon sajnálja, hogy a testvére róla közöl információkat a nyilvánossággal.

Az Élet a nővéremmel, Madonnával (Life With My Sister Madonna) című kötet még nem jelent meg, az egyik amerikai hírügynökség azonban már közölt belőle részleteket.

A kötet éppen akkor kerül a boltokba, amikor a lapok azzal vannak teli, hogy a sztár egy amerikai baseball-játékossal csalta meg férjét. A 49 éves énekesnőt a New York Yankees egy 32 éves játékosával hozták össze, Madonna azonban mindezt tagadta.

Christopher Ciccone a könyvben pletykákat közöl Sean Pennről, Bruce Willisről és Gwyneth Paltrowról is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×