eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Életfogytiglanit kapott a lányát is megerőszakoló ukrán férfi

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a Vinnyica megyei fellebbviteli bíróság azt az 50 éves férfit, aki a közép-ukrajnai Mogiljov-Podolszk városban 15 évvel ezelőtt megerőszakolta, majd megölte 11 éves lányát és annak 13 éves barátnőjét.

A nyugalmazott katonatisztet tavaly novemberben tartóztatták le annak gyanújával, hogy ő erőszakolta és gyilkolta meg saját kiskorú lányát és annak barátnőjét. A több késszúrással megölt gyereklányok holttestére 1993 augusztusában bukkantak a férfi elvált feleségének lakásában - jelentette vasárnap az UNIAN hírügynökség.

A beszámoló szerint a rendőrség akkor - bizonyíték híján - nem tudta megállapítani a tettes kilétét, jóllehet a 11 éves lány apja is a gyanúsítottak között volt. Õrizetbe vételét követően a férfi beismerő vallomást tett, elmondva, hogy a gyilkosság napján holmijaiért ment elvált felesége lakására. Az asszony nem volt otthon, a lakásba a lánya engedte be. De mivel ittas volt, a lány nem állt vele szóba, ezért dühében megverte az ott lévő barátnőjével együtt. Ezt követően először a barátnőt, majd a lányát is megerőszakolta.

Hogy a bűncselekmény ki ne derüljön, mindkét lányt késsel összeszurkálta, tetemeiket a fürdőszobába vonszolta, és távozott a helyszínről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×