eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

A macskát is postára adta az ajándékokkal együtt

Postára adta macskáját egy német nő. A szőrös kedvenc csak szundikálni mászott be a csomagba, gazdája azonban nem vette észre és feladta azt.

A rokonainak szánt ajándékokkal teli dobozba mászott be Gitti Rauch macskája, Janosch, és mivel a gyanútlan gazdi nem vette észre a durmoló cirmost, lezárta a csomagot és postára adta.

A macska két napot töltött a koromsötét dobozban, amely 730 kilométeres utat tett meg Németországban, ám a feladóhoz érve sértetlenül került elő, még csak rosszul se érezte magát.

"Janosch rendszeresen eltűnik néhány napra, ezért nem aggódtam, hogy egy darabig nem láttam. Aztán az egyik rokon felhívott, és elmondta, mi történt" - mondta Gitti Rauch.

"Nem fér a fejembe, hogyan élhetett túl egy ekkora utat egyetlen karcolás nélkül. Nagyon különleges kis kandúr: szeret autókázni és szereti a dobozokat is" - tette hozzá a gazdi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×