eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Majdnem katasztrófát okozott a szerelmi üzenet

Egy romantikus tajvani férfi kis híján felgyújtott egy szállodát, miután gyertyákból kirakott üzenettel akart szerelmet vallani a kedvesének.

A férfi barátnőjével való megismerkedésének egyéves évfordulóját kívánta megünnepelni egy tajpeji szállodában. Hogy romantikusabbá tegye az estét, több tucat teamécsesből kirakta az I Love You, vagyis Szeretlek feliratot a szőnyegre, meggyújtotta a lángokat, majd elhagyta a hotelt.

A férfi elment kedveséért, hogy kocsival vigye a szállodába, de amikor 40 perccel később visszaértek a hotelhez, a szerelmi vallomás helyett csak füstöt látott a barátnő. A szőnyeg lángokban állt, és a szobában lévő televízió is megolvadt.

A férfit őrizetbe vették, majd gondatlanságból elkövetett közveszély okozása miatt vádat emeltek ellene, végül pénzbüntetéssel úszta meg az esetet.

A tajvani férfi azt mondta: a mécsesek megvásárlásakor az eladó biztosította, hogy a viasz nem folyik ki, és nem okoz tüzet, így nem is gondolt arra, hogy bármilyen baj lehet a dologból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×