eur:
389.56
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nem vehette meg a szószt, mert alkohol van benne

Nem voltak hajlandók eladni egy üveg barbecue szószt egy 25 éves nőnek egy brit Tescóban, mivel nem volt nála a személyi igazolványa. A dokumentumra azért lett volna szükség, mert a szósz 2 százalék alkoholt is tartalmaz.

Nem vehette meg a kiválasztott barbecue szószt egy 25 éves brit nő a flitwicki Tesco áruházban, mert az 2 százaléknyi alkoholt tartalmaz.

A 25 éves Claire Birchellnél nem volt ott a személyi igazolványa, így nem tudták megállapítani az életkorát. Amikor a nő sógora, a 27 éves Jack próbálta megvásárolni a szószt, az eladó neki se volt hajlandó eladni, mert azt feltételezte, hogy a férfi odaadja azt a testvérének.

"Nem hittük el. Nem mintha ki akartunk volna menni a parkba meginni a szószt" - mondta Jack Birchell. A férfi hozzátette: sógornője családi látogatásra érkezett Flitwickbe, és azt remélte, itt beszerezheti az ízesítőt, amit náluk nem lehet kapni.

Az áruház szóvivője közölte, munkatársaik nagyon éberek, ha alkoholról van szó, bár elismerte, hogy ebben az esetben rosszul döntöttek az eladók. "Elnézést kérünk a kellemetlenségekért" - fűzte hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×