eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Madonna házasságának vége

Madonna és Guy Ritchie hamarosan bejelentik, hogy házasságuknak vége - állítja több pletykalap. Az újságok régóta cikkeztek arról, hogy az énekesnő és a rendező viszonya megromlott.

Arról, hogy Madonna és Guy Ritchie házassága válságban van, sokat cikkeztek a lapok, most azonban úgy tűnik, hivatalossá válik a szakítás.

Egyes újságok azt írták, hogy a pár gyermekeik kedvéért maradt együtt, de szerelemről már szó sincs, míg más lapok veszekedésekről számoltak be.

A legújabb hírek szerint a pop királynője, miután sikerült megszabadulnia nyolc hálószobás wiltshire-i házától - amelyet 3,85 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdetnek -, New Yorkba költözik, maga mögött hagyva korábbi életét.

A Now magazin korábban arról írt: Madonna a múlt héten két egymást követő estét bulizott át Londonban, így ünnepelve meg, hogy sikerült örökbe fogadnia David Bandát, egy malawi kisfiút, Guy Ritchie azonban egyik alkalommal sem volt ott vele.

"Felemelte a kezét az újságírók előtt, hogy egyértelművé tegye: nem viseli a jegygyűrűjét" - mondta egy forrás.

A most 49 éves énekesnő és a nála tíz évvel fiatalabb rendező 2000-ben kötött házasságot egy skót kastélyban. A pár egy vacsorán ismerkedett meg 1998-ban, Sting és felesége, Trudy Styler vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×