eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Vérnyomok az eltűnt orosz származású amerikai milliomos villájában

Vérnyomokat talált a lett rendőrség a több mint egy hete eltűnt orosz származású amerikai milliomos, Leonid Rozhetskin jurmalai villájában.

A hatóságok ezért nem zárják ki, hogy bűncselekmény áldozata lett a 41 éves vállalkozó, akit utoljára március 16-án hajnalban láttak, amint két ismeretlen férfi társaságában távozott a lettországi üdülőhelyen fekvő, tengerre néző villájából.

Rozhetskin 1980-ban kivándorolt az Egyesült Államokba, de a Szovjetunió összeomlása után visszatért Oroszországba, ahol pénzügyi-befektetési vállalkozásokban meggazdagodott. 2001-ben a világ legnagyobb nikkelgyártója, a Norilsk Nickel alelnöke lett. Innét való 2005-ös távozása óta figyelme a média és a filmek felé fordult.

A Leta lett hírügynökség szerint az üzletember 2003-ban vásárolt villát a gazdag orosz vállalkozók körében népszerű, Rigához közel fekvő balti-tengeri üdülőhelyen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×