INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Újabb pikáns részletek a politikus szexuális életéről

Infostart / InfoRádió
Újabb pikáns részletek derültek ki James McGreevey, New Yersey egykori demokrata párti kormányzója magánéletéről. A férfi 2004-ben kénytelen volt lemondani posztjáról, mikor kiderült róla, hogy családos emberként homoszexuális kapcsolatai is voltak. Most nyilvánosságra került, hogy egykori titkárával és feleségével egyszerre osztotta meg az ágyát.

A férfi azt állítja, hogy feleségével, valamint egykori személyi asszisztensével hármasban is létesítettek szexuális kapcsolatot. Az egykori nej, Dina Matos McGreevey azonban tagadja mindezt.

Az egykori titkár, Teddy Pedersen azonban beszámolt arról, hogy a háromfős légyottok a '90-es évek végén kezdődtek, és azután is folytatódtak, hogy a pár 2000-ben összeházasodott.

Arról is beszámolt, hogy rendszeresen osztozott a házaspárral egy közös hotelszobán, amikor üzleti útra mentek.

Az exfeleség azonban kijelentette, bár férje és titkára között szoros barátság volt, Pedersen szexuális kijelentései tökéletes hazugságnak tekinthetők.

Az asszony 2004-ben, amikor férje homoszexualitása nyilvánosságra került, nem szólalt meg a nyilvánosság előtt. Később azonban a házaspár elvált.

A címlapról ajánljuk