eur:
393.59
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb pikáns részletek a politikus szexuális életéről

Újabb pikáns részletek derültek ki James McGreevey, New Yersey egykori demokrata párti kormányzója magánéletéről. A férfi 2004-ben kénytelen volt lemondani posztjáról, mikor kiderült róla, hogy családos emberként homoszexuális kapcsolatai is voltak. Most nyilvánosságra került, hogy egykori titkárával és feleségével egyszerre osztotta meg az ágyát.

A férfi azt állítja, hogy feleségével, valamint egykori személyi asszisztensével hármasban is létesítettek szexuális kapcsolatot. Az egykori nej, Dina Matos McGreevey azonban tagadja mindezt.

Az egykori titkár, Teddy Pedersen azonban beszámolt arról, hogy a háromfős légyottok a '90-es évek végén kezdődtek, és azután is folytatódtak, hogy a pár 2000-ben összeházasodott.

Arról is beszámolt, hogy rendszeresen osztozott a házaspárral egy közös hotelszobán, amikor üzleti útra mentek.

Az exfeleség azonban kijelentette, bár férje és titkára között szoros barátság volt, Pedersen szexuális kijelentései tökéletes hazugságnak tekinthetők.

Az asszony 2004-ben, amikor férje homoszexualitása nyilvánosságra került, nem szólalt meg a nyilvánosság előtt. Később azonban a házaspár elvált.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×