INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Kalapács alatt a besokallt brit egész élete

InfoRádió / MTI
Egy Ausztráliában letelepedett brit férfinak válása után annyira elege lett új életéből, hogy az egészet, mindenestül, feltette az eBay internetes árverésére.

Ian Usher nemcsak összes ingóságát, hanem baráti körét, sőt, a munkáját is árverésre bocsátja, és a júniusi hétnapos aukció után mintegy 230 ezer fontos (76 millió forint) bevételre számít - tudta meg a Daily Telegraph című brit napilap.

A férfi hat éve vándorolt ki Scarboroughból, és két éve kapta meg az ausztrál állampolgárságot. Feleségétől, Laurától ötévi házasság után vált el tavaly.

A boldogtalan ember belátta, hogy valójában nincs oka az elkeseredésre: mint lefestette, az élete fantasztikus új hazájában, és sokan vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak nála.

"Ez csupán egy módja annak, hogyan próbálom meg kezelni, ami velem történt" - magyarázta Ian Usher, akinek az az álma, hogy az árverés után a zakójában az útlevelével és élete árával felszállhasson az első repülőgépre, amely elviszi őt a világ bármely más tájára.

Az árverési tételek között szerepel a férfi Perth közelében fekvő, háromszobás lakása, annak berendezése, a kocsija, a motorja és minden sportfelszerelése, valamint barátai elérhetősége, és egy véglegesítéssel kínált kéthetes, próbaidős állás a szőnyegboltban, ahol a kenyerét kereste.

A címlapról ajánljuk