eur:
388.46
usd:
360.5
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Sorozatgyilkos tartja rettegésben a prostituáltakat

Sorozatgyilkostól tartanak Hongkongban, miután szombat óta három meggyilkolt prostituált holttestét találták meg a lakásukon.

Az esetek nagy hasonlóságot mutatnak egymással, az áldozatok mind 30-as éveikben járó "szexmunkások", akik otthon űzték az ipart - közölte a rendőrség. Az első két áldozatot szemlátomást megfojtották - egyiküket egy gumislaggal -, lakásukat a tettes feldúlta.

Az egykori brit koronagyarmaton ritkák a prostituáltgyilkosságok: legutóbb - 2003-ban, illetve 2004-ben - a kínai hadsereg egy nyugdíjas katonája ölt meg egy-egy kéjnőt hongkongi látogatásai alkalmával.

A három gyilkosság híre riadalmat keltett a hongkongi prostituáltak körében. A hongkongi szexmunkások legjelentősebb segélyegylete szerint mindhárman ahhoz az 1800 prostituálthoz tartoztak, akik újságban hirdetnek és otthon, csendben fogadják a kuncsaftokat.

A hongkongi szexipar méreteiről nincsenek hivatalos statisztikák, de szakértők szerint minden adott pillanatban legalább 100 ezer nő - főleg az anyaország szegény belső tartományaiból származó lány - kínálja szexuális szolgáltatásait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×