eur:
392.24
usd:
366.66
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Horror a repülőn: emberi csontokat találtak a bőröndben

Egy olasz nő a bőröndjében szállította magával Brazíliában elhunyt fivérének földi maradványait, hogy a megboldogult kívánságának megfelelően olasz földben helyeztesse örök nyugalomra.

A müncheni reptéri biztonsági szolgálat emberei észlelték kedden a műanyagzsákba csomagolt emberi koponyát és csontokat, amikor röntgennel átvilágították az idősödő hölgy bőröndjét.

Rendőrök kihallgatták a szerfelett szokatlan poggyásszal utazó asszonyságot, és azt a magyarázatot kapták, hogy a csontok a légiutas 11 évvel korábban elhunyt fivérének földi maradványai. Azért utaztatja ezeket Sao Paulóból - müncheni átszállással - Nápolyba, hogy az elhunyt kívánságának megfelelően olasz földben nyugodhassanak.

A hatvanon túli hölgy bemutatta a Sao Paulóban elhunyt fivér brazil hatóságok által kiállított halotti bizonyítványát, amely szerint az illető 11 évvel korábban hunyt el természetes halállal.

A kihallgatás után az olasz nő és vele utazó 63 esztendős barátnője folytathatta útját, felszállhatott a nápolyi járatra - közölte szerdán a helyi rendőrség szóvivője. Bármilyen bizarr is az eljárás, nem sérti a német törvényeket, nem volt ok tovább tartóztatni őket - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×