eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Turné közben nevelné gyerekét és tovább meztelenkedik Christina Aguilera

Nem bír otthon ülni Christina Aguilera, aki alig várja, hogy imsét munkába állhasson. Az énekesnőnek és párjának januárban született meg első gyermeke, ám a 27 éves előadó már most új lemezét tervezgeti.

Januárban adott életet első gyermekének Christina Aguilera, ám a jelek szerint nem szeretné, ha ez az aprócska tény hátráltatná a karrierjében. Legalábbis erre utal, hogy az énekesnő közölte: minél hamarabb szeretne visszatérni a stúdióba és felvenni új lemezét.

A 27 éves Christina Aguilera ráadásul hozzátette: egy percet sem gondolkodna azon, hogy a turnékra is magával vigye-e gyermekét. "Utazó család leszünk. Max a legutóbbi turnén is velem volt a hasamban, és a következőn is ott lesz a turnébuszon" - jelentette ki az énekesnő.

Az előadóművész azt is leszögezte: nem hagyja, hogy gyermekük érkezése megzavarja házaséletüket férjével, a zenei producer Jordan Bratmannel, azaz a hétvégéket ezután is meztelenül töltik majd.

"Ami a meghitt meztelen vasárnapokat illeti...Jordannek és nekem is fontos, hogy önmagunk maradjunk. Természetesen egy gyermek rengeteg időt és figyelmet kíván. Mi azonban úgy véljük, fontos, hogy anyunak és apunak önmagára is legyen ideje. Erre időt kell szakítanunk" - mondta Christina Aguilera.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×