INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Ez volt 2007: a távozó Beckham és a kopasz Britney Spears

Infostart / InfoRádió
Valódi mennyország volt a szórakoztatóipar kedvelőinek 2007 is, hiszen a Led Zeppelin visszatérésétől a látványos botrányokig (Britney Spears, Amy Winehouse és társaik), sztárválásokig (Paul McCartney és Heather Mills), a Diana emlékkoncertig rengeteg minden történt. Ezeket próbáljuk meg felidézni négyrészes összeállításunkban.

Nem szűkölködött nagyszabású eseményekben és botrányokban a szórakoztatóipar 2007-ben. Nehéz eldönteni, kinek az éve volt a tavalyi, hiszen az énekesnők közül a brit Amy Winehouse és az amerikai Britney Spears is botrányt botrányra halmozott.

Visszatért viszont (ha csak egy koncert erejéig is) a legendás Led Zeppelin és új lemezzel jelentkezett Prince, meglepően sikeres volt a kilencvenes évek fiúcsapata, a Take That is.

Íme, 2007 első negyedéve, a teljesség igénye nélkül:

Január

Jól kezdődött az év Amy Winehouse számára, hiszen Back To Black című albuma az első lett a brit listákon.

A Real Madrid (akkor még mellőzött) labdarúgója, David Beckham bejelentette, hogy az idény végén elhagyja a spanyol klubot és elképesztően nagy összegért (mintegy 50 milliárd forintért) az Egyesült Államokba, a Los Angeles Galaxyhoz szerződik.

Február

Az elvonókúrák hónapja, hiszen Robbie Williams és Britney Spears is hasonló intézményben töltötte a télutó egy részét. Utóbbi hatalmas szenzációt okozva kopaszra borotválta a fejét.

Az év egyik nagy visszatérésének lehettek szemtanúi a Brit Awards díjkiosztó követői, ahol a kilencvenes évek egyik legsikeresebb fiúcsapata, az újra összeállt Take That aratott. Ugyanitt Amy Winehouse elvitte a legjobb Női előadó díját.

Március

Megkezdődnek a viták a Beatles egykori legendás tagja, Sir Paul McCartney és felesége, Heather Mills között.

Amy Winehouse szakít barátjával, Alex Claire-rel, miután kiderült: ismét gyengéd szálak fűzik korábbi szerelméhez, Blake Fielder-Civilhez. "Õ életem szerelme" - fogalmaz az egyre több botrányba keveredő énekesnő.

A címlapról ajánljuk