eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Vezetéssel védekezett a szenilitás ellen a százéves aggastyán

A vezetés segít leküzdeni a szenilitását - védekezett a rendőrök előtt az a 100 esztendős japán férfi, akit az egyenruhások akkor kaptak el, amikor jogosítvány nélkül ült a volán mögé.

Letartóztattak a rendőrök egy Szendaiban élő, 100 esztendős japán nyugdíjast: az egyenruhások azért eredtek a férfi után, mert az autójával elsodorta egy kisfiú esernyőjét.

Amikor a rendőrök kikérdezték az idős sofőrt, kiderült, hogy annak jogosítványát egy augusztusi cserbenhagyásos baleset miatt bevonták.

Az aggastyán november 21-én, jogosítvány nélkül vezetve újabb balesetet okozott. Akkor is kikérdezték a rendőrök, ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy újra autóba üljön.

"Amikor vezetek, ideges leszek, ettől elmúlik a szenilitásom" - mondta legutóbbi lebukását követően az idős férfi a rendőröknek. Egyúttal azt is megígérte, hogy többé nem vezet majd jogosítvány nélkül

A rendőrök, korára való tekintettel, szabadon engedték a magányosan élő idős férfit, aki leginkább akkor használta az autóját, amikor bevásárolni indult.

"Ha nem lenne autóm, nem jutnék el sehová; a túlélés miatt vezetek" - magyarázta az aggastyán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×