eur:
389.49
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Meglepő kép a sztárok gyerekkorából

Az egyik ma már többféle függőséggel küzdő, világhírű énekesnő, a másik sikeres színésznő, egy nemrég előkerült fényképen azonban még mindkettő ártatlan kislány. Amy Winehouse és Billie Piper egy évtizede egy színésztanodába járt.

A Daily Mail honlapján látható kép

1997-ben készült, felül Amy Winehouse, alul Billie Piper látható, kétoldalt pedig két, eddig kevésbé sikeres pályát befutó színész-, illetve énekesnő, Jodie Albert és Gem Allen.

A fotóra utóbbi talált rá a fotóalbumában, és maga is meglepődött, mennyit változtak, a legjobban persze Amy Winehouse.

Gem Allen úgy fogalmazott: valósággal sokkolta, amikor az Amy-ről az utóbbi időben készült képeket látta, de reméli, hogy az énekesnő hat Grammy-jelölése segít neki kimászni a negatív spirálból.

"Nem tudom elhinni, ami történik vele, mert mindig a zenélés volt az álma. Amy igazi egyéniség, vad lány volt az iskolában, de teljesen másként, mint ahogyan mostanában viselkedik" - fogalmazott a volt iskolatárs.

A Stonefoxx lánycsapat énekesnője hozzátette: Billie Piperre - aki szerepel egyebek mellett a Ki vagy, doki? és az Egy call girl titkos naplója című sorozatban, valamint énekesnőként is sikeres - komoly diáklányként emlékszik, és nagyon meglepődött, amikor egy csapásra világhírű lett.

A négy lány a London északi részén lévő Sylvia Young Theatre School diákja volt a kilencvenes években.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×