eur:
389.4
usd:
363.38
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nem akar villába költözni a lottónyertes fia

Fia makacssága miatt nem tud beköltözni új, öt hálószobás luxusházba Jenny Southall, aki több mint 8,3 millió fontot (hárommilliárd forintot) nyert egy nagy-britanniai lottón.

A 44 éves nő áprilisban nyerte meg a hatalmas összeget, és annak felét rokonaira költötte.

A nyertes új otthont vásárolt négy testvérének, akik gyerekestül költöznek, vagyis legalább harmincan lesznek "egy kupacban", emellett autót is vett a rokonainak.

A newporti nő ezen kívül magának is vett egy öt hálószobás villát 1,15 millió fontért (400 millió forintért), ám mégsem tud beköltözni, mert fia nem hajlandó elhagyni régi, sorházi lakásukat.

Az új ház csak néhány kilométerre van a régi otthontól, ám a 15 éves Jamie mégis azt mondja: boldogabb jelenlegi otthonában, mert közelebb van barátaihoz.

Jenny Southall így most ingázik a két ház között: napjai nagy részét az új villában tölti, ahova tárgyai többségét át is cipelte, ám esténként rendre hazatér a régi lakásba fiához.

A newporti nő öt évvel ezelőtt elvált, és egyedül nevelte három gyermekét. A moziban dolgozó Jenny Southallnak még házát is el kellett adnia tartozásai miatt, és néhány hónapig egy lerobbant motelben élt fiaival.

Kérdéses, hogy a hatalmas nyeremény birtokában is járna-e a nőnek az önkormányzati fenntartású lakás.

A newporti önkormányzat szóvivője szerint a lottónyereménnyel nem szegi meg a megállapodást a nő, így továbbra is a lakásban maradhat.

Jenny Southall a jelentős összeg birtokában is megköveteli a gyerektartást volt férjétől, aki 920 fontot (340 ezer forintot) keres havonta.

A targoncakezelőként dolgozó volt férj, Waynne eredetileg a fizetésének közel felét, 420 fontot fizette gyerektartásként, míg a gyámügy észre nem vette, hogy ez túl sok. Azóta havi kétszáz fontot kell fizetnie.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×