eur:
385.87
usd:
355.41
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin

Sajtból parfüm?

Ha a férfiak szívéhez valóban gyomrukon keresztül vezet az út, akkor valószínűleg igen népszerű lesz a brit Stilton sajt illatát idéző új parfüm. Már ha van, aki hajlandó egész nap úgy illatozni, mint egy kék penészes sajt. Mivel az interneten szagmintát egyelőre még nem lehet továbbítani, muszáj lesz a parfüm kitalálójának véleményére támaszkodni, aki szerint abszolút hordható illatszerről van szó.

A parfümöt egy Stilton-kampány részeként dobják piacra Nagy-Britanniában, a Stilton Sajtkészítők Szövetségének megrendelésére.

Az Eau de Stiltont szőlőmag-olajból készítik, többek között cickafark, angelika mag, muskotályzsálya és macskagyökér hozzáadásával.

A sajtkészítők szóvivője, Nigel White visszautasította azt a feltevést, miszerint egy kék penészes sajt szaga nem biztos, hogy a legvonzóbb illat.

A szóvivő szerint az illatszer készítőjének sikerült megragadnia a Stilton különleges, telt aromáját, és úgy adaptálni, hogy egy szokatlan, de abszolút hordható parfüm lett a végeredmény.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×