eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Nem kelt el a John Lennon-dalszöveg

Nem sikerült eladni az A Day in the Life című Beatles-dal kézzel írt dalszövegét. Pedig a kéz, amely írta, John Lennoné volt.

Nem mintha nem lett volna érdeklődő a 39 évvel ezelőtt lejegyzett kétoldalas dalszövegre, senki sem ajánlott érte azonban annyit, amennyit az eladó minimálisan kért. A New York-i aukciós ház több mint 2,5 millió dollárt várt a zenetörténeti dokumentumért.

John Lennon azután írta a dalt, hogy a Daily Mail-ben olvasta egyik barátja, a Guinness-örökös Tara Browne halálhírét.

A dal a Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című albumának utolsó száma lett. A kéziratot 1992-ben 56.600 fontért adták el.

A Bonhams aukciós ház szóvivője úgy kommentálta a meghiúsult eladást, hogy erre ebben az üzletben mindig számítani kell.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×