eur:
397.22
usd:
356.59
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin
Nyitókép: Unsplash.com

Kezdődik az autós rémálom a Balaton felé – térkép

Burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0–M7 csomópont M5-ös autópálya irányból az M7-Balaton irányba vezető ágán 2024. október 1-jén, kedden. A csomóponti ág felújítása több ütemben, sávzárás bevezetése mellett valósul meg. A várhatóan 2024. október 15-ig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A munkák első ütemében, 2024. október 1–6. közötti időszakban, keddtől vasárnapig az M0-s M5-ös autópálya irányból az M7-Balaton irányba vezető ágán egy szakaszon lezárják a belső forgalmi sávot, ezért a forgalom az összekötő ágon csak egy sávon haladhat.

2024. október 7-én, hétfőtől várhatóan 2024. október 15-ig az M5-ös autópálya irányból az M7-Balaton irányba vezető ágon a külső sávot zárják, így a felhajtó ág egy részén továbbra is csak egy sávon haladhat a forgalom, valamint az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldalon a felhajtó ág építési munkálatai miatt az M7-es autópályán sávszűkítést vezetnek be a szakemberek. A munkavégzés idején az M0-ás autóútról az M7-e autópályára történő felhajtás végig biztosított lesz.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – olvasható a Magyar Közút közleményében.

Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×