eur:
395.2
usd:
356.25
bux:
72685.49
2024. szeptember 13. péntek Kornél
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) az esőzések miatt szükségessé vált árvízvédelmi felkészülést ellenőrzi a Duna árvízvédelmi létesítményeinél Budapest és Pest vármegye határán 2024. szeptember 13-án. A miniszterelnök meghallgatta a vízügyi szakemberek és a védekezésért felelős Energiaügyi Minisztérium vezetőinek egész Magyarországra vonatkozó jelentését a várható vízállásokról és a szükséges intézkedésekről. Balról Dobó Kristóf, az Országos Vízügyi Főigazgatóság Árvízvédelmi Főosztályának vezetője, Orbán Viktor mellett Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor is ellenőrizte az árvízvédelmi felkészülést

Budapest és Pest vármegye határán találkozott a vízügyesekkel.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken délelőtt az esőzések miatt szükségessé vált árvízvédelmi felkészülést ellenőrizte Budapest és Pest vármegye határán, a Duna árvízvédelmi létesítményeinél.

A miniszterelnök meghallgatta a vízügyi szakemberek és a védekezésért felelős Energiaügyi Minisztérium vezetőinek egész Magyarországra vonatkozó jelentését a várható vízállásokról és a szükséges intézkedésekről - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

Mint arról az Infostart is beszámolt, van még bizonytalanság az előrejelzésekben, de több folyónkon várható árhullám. Részletek itt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 16:08
×
×
×
×