eur:
392.62
usd:
355.15
bux:
0
2024. szeptember 3. kedd Hilda
Nyitókép: Pixabay

Nem a kedd lesz a hűsölés napja

Egész Európában ugyanez a helyzet.

Kedden is napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A keleties szél csak helyenként élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között várható.

A nyugat-európai partvidék fölött hullámzó frontot figyelhetünk meg, amely mentén többfelé esik az eső, illetve zivatarok is előfordulnak. A front előtt délies áramlással meleg légtömeg áramlik Dél-Anglia és a Benelux-államok fölé is, így ott emiatt 30 fok közelében alakulnak a csúcsértékek.

Eközben a kontinens déli, délkeleti részei felett továbbra is jellegtelen a nyomási mező, itt még kitart a kánikula nagy területen 30, néhol 35 fok fölötti maximumokkal. Eközben a Balti-tenger felett ciklon örvénylik, így Skandinávia legnagyobb részén 20 fok alatt marad a hőmérséklet napközben is, és több helyen esik az eső. Kedd estig a Kárpát-medencében még nem várható változás, marad a hőség, és csapadék sem valószínű.

Címlapról ajánljuk

Maruzsa Zoltán az új tanév új szabályairól: okoseszköz, orvosi igazolás, jogosítvány

A tanév kezdetén több változás jön az oktatási intézményekben, ezekről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Maruzsa Zoltán, de a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára kifejtette a pedagógus-béremelés menetrendjét, és azt is, hogy miért nem lesz tanárhiány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági információk tekintetében ma jön a második negyedéves magyar GDP második becslése, valamint az MNB kamatstatisztikákat közöl. Az Egyesült Államokban jön az ISM feldolgozóupari bmi, amelyet fontosnak tarthat majd a piac. Különösen a hét második fele hozhat majd nagyobb mozgásokat a piacokon, ugyanis az augusztusi amerikai munkaerőpiaci adatok fontos kérdésekre adhatnak választ a recesszióval kapcsolatban. Az előzetes adatok alapján bizonytalan hangulatban nyithatnak az európai tőzsdék.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×