eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Pixabay

Tragédia az osztálykirándulás után, meghalt egy 13 éves gyerek

Még el tudott búcsúzni a gyermekétől az az édesanya, akinek a fiát hétfőn újra kellett éleszteni egy komáromi szabadidőparkban, egy iskolai kiránduláson.

Az RTL számolt be arról, hogy egy hétfői iskolai kirándulásról mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 13 éves fiút, miután újraélesztették. A csatorna értesülése szerint a gyerek azt játszotta a társaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni. A 13 éves Áron percekig nem jött fel, mire a társai észrevették, hogy baj van. A fiúhoz először az úszómester ért oda, és elkezdték az újraélesztést, majd a mentősök is megérkeztek. Helikopter vitte kórházba, ahol pár napon belül meghalt.

Édesanyja megtörten nyilatkozott arról, mi történt gyermekével, és értetlenül áll a történtek előtt: nem érti, hogy a fia mit keresett a két méter mély vízű medencében, ugyanis elmondása szerint Áron nem tudott úszni.

A gyerek a kórházban néhány nappal az újraélesztése után meghalt.

"Ez sokat számít, hogy el tudtuk neki mondani, amit érzünk. Ott volt az egész család" - mondta a fiú édesanyja.

Az összeállítás szerint a szabadidőpark vezetése belső vizsgálatot indított az ügyben, valamint közben büntetőlejárás is indult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×