eur:
396.56
usd:
369.77
bux:
70319.21
2024. június 20. csütörtök Rafael
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Magyar Péter 22 éve kötelet ajánlott Medgyessy Péternek

Egy most előkerült 2002-es felvételen a Tisza Párt alelnöke az ATV-ben tett megjegyzést az akkori miniszterelnökre.

Előkerült egy 22 évvel ezelőtt videó Magyar Péterről, amelyen a Tisza Párt alelnöke azt mondta, hogy kivégezhetnék Medgyessy Pétert, Magyarország akkori miniszterelnökét. A felvételt a Hírklikk hírportál töltötte fel a YouTube-ra kedden Magyar Péter: kötél kellene Medgyessy Péter nyakába címmel.

A videó még 2002 júniusában készült, az ATV Közhang című, Juszt László által vezetett műsorának stúdiójában. A vendég két fiatal egyetemista volt: Magyar Péter, valamint Mráz Ágoston Sámuel, aki ma a Nézőpont Intézet vezetőjeként ismert.

A műsorban egy betelefonáló nő Medgyessy Péter kapcsán, akiről akkor derült ki, hogy III/II-es ügynök volt, azt mondta, hogy Medgyessy nem írhatja ki az arcára, hogy megbánta a bűneit. „Vagy tegyen ki a nyakára egy táblát?” – tette hozzá. Ezen a ponton Magyar Péter közbevetette: "Vagy kötelet a nyakába."

Mráz Ágoston Sámuel erre azt mondta, hogy „Ne...”, Magyar Péter pedig jelezte, csak viccelni próbált, Juszt László pedig azzal reagált, hogy „itt összebeszéltünk, mert közben a kollega tett egy olyan megjegyzést, amit nem kell megismételnie, és akkor elegánsak vagyunk vele szemben.”

Az ATV kérdésére Mráz Ágoston Sámuelt megerősítette, hogy tényleg ők szerepeltek Magyar Péterrel ezen a felvételen. "Az elhangzottakat szerintem nem kell kommentálni, magukért beszélnek" – tette hozzá a politikai elemző.

Címlapról ajánljuk
Kitoloncolás: Németország Üzbegisztán-terve beelőzheti a britek Ruanda-tervét

Kitoloncolás: Németország Üzbegisztán-terve beelőzheti a britek Ruanda-tervét

Üzbegisztánnal tárgyal Németország arról, hogy a bűncselekményt elkövető afgánokat az ázsiai országon keresztül toloncolhassák haza. Dánia és az Egyesült Királyság Ruandával, Olaszország pedig Albániával állapodott meg az illegális bevándorlók kitelepítéséről. A Migrációkutató Intézet kutatási vezetőjét, Sayfo Omart kérdeztük a megoldásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.20. csütörtök, 18:00
Demkó Attila
a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője
Új iparág megszületését lengette be Nagy Márton

Új iparág megszületését lengette be Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter fogadta a legnagyobb akkumulátoripari cégek közé tartozó SK ON Hungary és CATL Debrecen képviselőt. Az egyeztetések keretében Cho Daehee-vel, az SK ON Hungary ügyvezető igazgatójával és Jason Chen-nel, a CATL európai működésért felelős ügyvezető igazgatójával tárgyalt. A megbeszélés során a felek áttekintették az elektromos járműiparhoz kapcsolódó akkumulátoripar nemzetközi helyzetét, különös tekintettel annak európai helyzetére, továbbá az ágazat előtt álló kihívásokat és a zöld átállásban rejlő lehetőségeket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×