eur:
390.94
usd:
358.81
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
baleset autópálya elakadásjelző háromszög
Nyitókép: Pixabay

Durva karambol Jakabszállásnál, ketten meghaltak

Egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze az 54-es főúton.

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Bács-Kiskun vármegyében, az 54-es főúton. Az esethez kiskunfélegyházi és kecskeméti hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották – írja a baon.hu.

A helyszínre kiérkező hatóságok áramtalanították a tizenkét utast szállító autóbuszt. Az árokba csapódott autó akkumulátora kiszakadt az ütközés erejétől. Az esethez mentő is érkezett. A főutat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták.

Mint később kiderült, Bócsa felől haladt egy lengyel rendszámú személyautó, amikor előzésbe kezdett, és a Jakabszállás felől érkező busszal fél frontálisan ütközött. A karamboltól az autó berepült az árokba, és két román utasa a helyszínen meghalt.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos angol oldalán megjelent az a jelentés, amit Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének címzett az elmúlt hetekben megejtett, orosz-ukrán háború lezárását célzó egyeztetéseiről. Ebben amellett érvel a kormányfő, hogy az EU-nak új fejezetet kellene indítania, hogy megteremtse a feltételeket egy ideiglenes tűzszünethez és/vagy béketárgylások megkezdéséhez.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×