eur:
396.49
usd:
371.48
bux:
71089.44
2024. június 26. szerda János, Pál
baleset autópálya elakadásjelző háromszög
Nyitókép: Pixabay

Durva karambol Jakabszállásnál, ketten meghaltak

Egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze az 54-es főúton.

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Bács-Kiskun vármegyében, az 54-es főúton. Az esethez kiskunfélegyházi és kecskeméti hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották – írja a baon.hu.

A helyszínre kiérkező hatóságok áramtalanították a tizenkét utast szállító autóbuszt. Az árokba csapódott autó akkumulátora kiszakadt az ütközés erejétől. Az esethez mentő is érkezett. A főutat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták.

Mint később kiderült, Bócsa felől haladt egy lengyel rendszámú személyautó, amikor előzésbe kezdett, és a Jakabszállás felől érkező busszal fél frontálisan ütközött. A karamboltól az autó berepült az árokba, és két román utasa a helyszínen meghalt.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
A Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában
Elemzők az Arénában

A Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×