eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) a Batthyány téren kampányol 2024. április 24-én. A kormányfő Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének (b) segített a támogatói aláírások gyűjtésében.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor: „Alexandra jól halad”

Budapesten folytatta a kampányolást Orbán Viktor. Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz–KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében.

„Alexandra jól halad, néztem a számokat” – mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve. Szerinte ami eddig Karácsony Gergely „előnye volt, az most a hátránya lett, mégpedig az, hogy nem csinált semmit”.

Orbán Viktor kifejtette: Szentkirályi Alexandra tenni akar a városért, csinálni akar valamit, ezért így nagy lett a kontraszt – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×