eur:
385.87
usd:
354.86
bux:
68302.81
2024. május 21. kedd Konstantin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Új mentőautók az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai központja előtt 2023. március 27-én. Tovább folytatódik a mentőszolgálat 2010-ben megkezdett korszerűsítése, most újabb 33 mentőautó beszerzésére nyílt lehetőség 1,5 milliárd forint értékben - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Ugyanabból a csepeli panelből zuhant ki valaki, mint múlt héten egy kisgyerek

Lapinformációk szerint nincs összefüggés a két eset között, hiszen nem azonos emeletről zuhant ki a múlt heti és a hétfői áldozat.

Mint arról az Infostart is beszámolt, múlt héten pénteken kizuhant egy csepeli panelház ötödik emeletéről egy hároméves kisgyermek. A kicsi szerencsére a ház alatti bokorra esett, ami felfogta az ütközést, de még így is súlyos állapotban szállították kórházba.

Hétfő délelőtt aztán jött az újabb szörnyű hír: egy harmincas éveiben járó nő ugyanabból a házból zuhant ki, mint pénteken a kisgyermek – írja a Blikk. A helyszínre kivonultak a mentők és a rendőrség is, de a lap úgy tudja, a nő életét nem sikerült megmenteni.

Mint írják, információik szerint a két eset között a jelek szerint nincs összefüggés, a gyermek ugyanis az ötödikről pottyant ki, míg a mostani áldozat a nyolcadik emeletről.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×