eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatót tart Budapesten, a Miniszterelnökség előtt 2023. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Gulyás Gergely: kipukkadt a lufi

A Miniszterelnökséget vezető miniszter reagált a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételre: szerinte egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter nem sokkal azután posztolt a Facebook-oldalára, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyet még 2023 júniusában készített. A rövid beszélgetésrészletben Magyar Péter a Schadl-ügyről kérdezgette feleségét, és most ezt bizonyítékként vitte magával az ügyészségi meghallgatására.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, akivel Magyar Péter az állítása szerint jó barátságban volt, a hangfelvételre reagálva azt írta: "Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét""

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Csúnyán lefordultak az amerikai tőzsdék tegnap, a Dow közel egy éve nem zárt ennyire rossz napot, de a két másik vezető index is komoly esést szenvedett el. Rontotta a hangulatot, hogy a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve és az erős amerikai gazdasági adatok ráerősítettek a hosszabb ideig magasan maradó kamatok narratívára. Az ázsiai tőzsdék ezek után szintén lejjebb kerültek, és Európában is esés látszott ma, az USA tőzsdéi azonban javítani próbálnak a tegnapi esés után. Itthon komoly mínuszba került az OTP és a Mol árfolyama, azonban nem érdemes megijedni, hiszen ezt mindkét papír esetében az osztalékszelvény-vágás okozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×