eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Budapest, 2022. október 2. Az Országos Mentőszolgálat megkülönböztető jelzést használó mentőautója halad a fővárosi Andrássy úton. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Kevésen múlott a tragédia a figyelmetlen gyalogos miatt – videó

Jószerével nekisétált a szirénázó mentőautónak.

Egy autós fedélzeti kamerája rögzített egy tanulságos pillanatot Pesterzsébeten. A felvételen nem szerepelt hangsáv, de leírják a Bp-i Autósok közössége oldalán megjelent videóhoz, hogy a mentőautó teljeskörűen használta a megkülönböztető jelzéseit – számolt be a hvg.hu.

Mint olvasható, két gyalogos szeretett volna átkelni a lámpás gyalogátkelőn, amikor megérkezett a mentőautó. Az elöl haladó gyalogos meg is állt, de a mögötte – a videó alapján fülhallgatóval – közlekedő gyalogos nem hallotta a mentőt. Centiken múlt a gázolás.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×