eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Forrás: Wikimédia

Avason az erkélyről lövöldöztek

Nem tudni, hogy mire céloztak.

Hétfőn jelent meg egy poszt a közösségi médiában arról, hogy egy Hajós Alfréd utcai társasház erkélyén két személy fegyvernek látszó tárggyal áll. A posztoló szerint lövöldöztek is, de miután rájuk szólt, bementek a lakásba − írja a boon.hu.

Az eset után többen felháborodtak. Voltak, akik azt írták, hogy valószínűleg a madarakat próbálták ilyen módon „ritkítani”. Olyanok is akadtak, akik a négylábú kedvenceiket féltették.

Egy kommentelő feljelentést tett az ügyben. A portálnak név nélkül nyilatkozott.

„A puska állásából következtettem arra, hogy madárra lőhettek. A hölgy, aki feltette a posztot konkrét lövést is hallott”
– mondta.

Aláhúzta: az ilyen cselekmény állatkínzásnak minősül, mivel hacsak egy galambra is lőtt az is gerincesállat. Azt is elmondta, ha nem bizonyítható, hogy állatra lőtt, akkor szabálysértést követett el az ismeretlen személy, mert közterületre lőtt. A közelben egyébként óvoda és iskola is található.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×